På ett bra ställe, del 2

Har ringt både Sörmlandstrafiken och Swebus, varit på besök hos både SJ:s och SL:s hittegodsavdelning samt ringt varenda sommaröppen polisstation i Sörmland. Men ingen har fått in min kamera. Jag vet att jag packade ned den i Malmköping, men den var inte i väskan när vi kom hem. Mest troligen att den trillat ur den överfyllda väskan under resan. Den var märkt med både mitt namn och med en stöldsskyddsetikett, så har någon ärlig person hittat den så borde jag fått den i retur vid det här laget. Men jag får ändå en svag känsla av att den var med hem, och har ramlat ur eller blivit lagd på ett bra ställe. Ni vet, det där bra stället man aldrig hittar. Någon som är synsk och kan säga mig var den är?

En reaktion på ”På ett bra ställe, del 2”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.