Sött och salt i Rudan

Äntligen fick jag vara med på en Happy BBQ! Förra året var jag nyluxerad, och de andra fyra åren hade jag Klonen. Men nu äntligen! Solen värmde skönt, stämningen var hög och 26 personer trampade iväg från Hammarbybacken till Rudan via Sörmlandsleden. Sällskapet var trevligt och den sköna sensommarvärmen fick vissa sötsaker att smaka salt redan innan start.

Fint flyt hela vägen, inga punkor eller andra tekniska missöden, förutom en kraschad bakväxel redan första kilometern. Så blev vi bara 25. Efter fikat vid Uddby gård fick fröken L:s axlar nog av alla rötter och stenar, så vi hoppade av. Vi blev 3 som fortsatte vägledes och de andra fortsatte på stigar till Rudan. Där återsamlades sedan alla och hederstryffeln Johan och Mattias grillade peppriga stekar. Till det fanns det salta jordnötter, djungelvrål och den salta bönan. Tillbaka till stan var vi 4 som tog pendeln och söta fröken smakade fortfarande salt.

Hur många blev kvar i Rudan?

*för jansson99: luxation = led ur led

En reaktion på ”Sött och salt i Rudan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.