Nakenchock på nätet

Google har släppt en egen webbläsare, vilket jag var tvungen att testa. Såklart. Det är en beta, det märks. Importen av bookmarks, lösenord mm från Firefox fungerade… inte. Dessutom saknar jag Firefox styrka: alla add-ons. Känns naket att bara kunna… surfa med en webbläsare. Som en mobiltelefon som man bara kan prata i. Känns naket. Väntar på den skarpa versionen. Hoppas den är mer påklädd.

3 reaktioner på ”Nakenchock på nätet”

  1. Har kikat runt lite på din blogg men man får nog vara känd med dig för att ha någon glädje av att läsa här. Konstiga omformuleringar av förmodar jag vardagliga ting, mest sex? Säkert kul för den som känner dig men helt obegripligt för oss andra. Cykelskruvad hjärna?

  2. Det är min blogg om mig och mitt liv och det bästa av allt, är att det är helt frivilligt att läsa.

    Enligt statistiken fångar jag fler läsare med billiga trick som sexanspelningar i rubriken. Och det funkar varje gång! ;~)

  3. Med tanke på hur många bloggar som finns så kan man väl hitta en som passar utan att gnälla på att innehållet är tråkigt?

    Det kanske är mottagaren som är trög?

    Leve mångfalden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.