Rådumpad

Efter tre månaders sommaruppehåll var jag hos sjukgymnasten igen. Hon hade märkt att min rörlighet i axeln var mycket bättre än i våras, och ville inte se mig mer. Dock är hon fortfarande lite förvånad att jag trots som hon säger, är välbyggd och muskulös, har problem med vissa muskler. Och det var där jag lyckades övertala henne att iallafall ge mig två gånger med behandling mot muskelknutarna. Vilket innebär att hon körde in fem akupunkturnålar i mina skuldra och när hon drog ut dom kändes det mycket bättre. Tänk, blev både penetrerad och dumpad på samma dag, inte illa.

2 reaktioner på ”Rådumpad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.