Sen kväll med Kara Thrace

Laddade ned säsong fyra av Battlestar Galactica igår och kunde inte hålla mig. För där var hon, den tuffa, snygga, karismatiska rollfiguren Kara “Starbuck” Thrace spelad av Katee Sackhoff. Blev lika betagen av henne igår, som jag blev förra året när jag tittade på tre säsonger nonstop. Skulle bara se ett avsnitt, men det blev två. Blev så besatt av hela serien att det blev senare igår än vad min sömnrytm tillät. Och det kändes imorse, vaknande senare än vanligt och inte lika pigg som igår. Är det straffet för att jag umgås med en annan kvinna, även om hon bara är tvådimensionell? Men vad ska jag göra när Lisa är 33 mil bort och varken kan eller vill träffa mig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.