Slump eller plan?

Det var ingen slump att jag och Klonen möttes på järnvägsstationen i Linköping vid lunch. Det var planerat, för imorgon ska vi köra sm i singlespeed. Däremot var det en slump att vi utanför hotellet träffade på massa lycraklädda cyklister som var på väg ut i skogen för en guidad tur. Ännu mer slump var det väl när tre glada britter dök upp med dricka på hotellet, som också skulle köra sssm08. Men jag undrar ändå om det inte var en slug plan av fröken L att “råka” befinna sig i Linköping samma dag. Eller var det bara en slump? Oavsett, var fikat trevligt, och jättegrytorna intressanta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.