Gnälliga tedrickare


Det finns folk och folk. Vissa som nöjer sig med det lilla, och så finns det de som ska särbehandlas och inte nöjer sig med det som finns. Tedrickarna är sådana, bortskämda och krävande. Det är nämligen dags att köpa in te tyckte kollegorna, earl grey är slut. Jag inventerade snabbt vårt teförråd och det finns massor kvar av andra sorter. “Drick upp det vi har först, innan jag beställer mer“, föreslog jag. “Men vi vill ha flera tesorter att välja på…“, förkunnade de.

De nöjer sig alltså inte med de tesorterna vi har, de ska ha fler att välja på. Vi kaffedrickare får minsann nöja oss med en enda sort. Jag vill också ha flera sorters bönor från olika länder och rostningar att välja på. Det vore något det. Men nej, en enda kaffesort får vi stå ut med. Tedrickarna är bortskämda och gnälliga och ska bara ha mer och mer. Kan de inte lära sig dricka kaffe så det blir fôlk av dom?

5 reaktioner på ”Gnälliga tedrickare”

  1. Att vara en gnällig tedrickare är att inte nöja sig med Earl grey utan vlja ha Sir Williams från Sibyllan

    /Maria

    Det går fan inte att använda dina finesser med att välja profil när man loggar in. Min WP adress innehåller tydligen ogiltiga tecken 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.