Kabelbrott

Hur ska jag kunna veta att jag inte får,
när ingen sagt att det inte är tillåtet?
Hur ska jag kunna vet att jag får,
när ingen sagt att det är tillåtet?

Hur ska jag kunna höra vad du vill,
när du inte säger något?
Hur ska jag kunna förstå vad du vill,
när du inte menar något?

Hur fan ska begripa det osagda,
hur i helvete ska jag förstå det obegripliga?
Jag har letat och sökt överallt,
men det finns inga kurser i telepati!

7 reaktioner på ”Kabelbrott”

  1. Viss gör jag, empati betyder inte snödvändigvis stryka medhårs, utan oxå att ge ngn en rejäl spark i häcken när det behövs, så, nu får vi se hur du vrider till det, eller om du kan ta det helt enkelt.

  2. Just det, glömde ju, du är en sådan som aldrig slutar, och så kan du inte läsa heller, inre får att iså fall ‘erhålla’, mer då att ‘utdela’, men jag ger upp, du förstår inte och kommer inte att göra det heller, det är mycket tydligt.

  3. Trevligt med så empatiska besökare…

    Börjar känna att det får fanimej vara nog med påhopp på Bruse.

    Det kan inte vara för mycket begärt att önska att vuxna människor beter sig just som vuxna människor.

    Empati, respekt, lyhördhet är fina ord och dessa får man om man själv ger det. Brukar sällan vara svårare än så.

  4. Håller med anonym; empati, lyhördhet och respekt är något man får tillbaka om man ger det. Dock är just den här bloggaren ett ypperligt exempel på en person som just saknar dessa egenskaper och ständigt är på jakt efter att skylla sina egna tillkortakommanden inom dessa områden på andra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.