Faller för fel fruntimmer

Var finns alla trogna och pålitliga kvinnor? De som inte går bakom ryggen, bedrar och ljuger? Är det nåt fel på mig, som faller för sådana kvinnor? Kanske jag överdriver en smula, men det det gör ont. Jag vill träffa någon jag kan lita på, någon som inte ljuger, någon som inte raggar andra på singelforum eller träffar andra bakom min rygg, samtidigt som vi umgås. Var finns dom, kan jag få en adress tack.

4 reaktioner på ”Faller för fel fruntimmer”

 1. Du får ju oxå tänka på vad det är du ser hos dessa kvinnor. Om det nu är så att du alltid faller för samma sort så kanske du måste byta sort/ögon/tänk. Testa något nytt?

  Jag faller alltid för samma typ av män – på gott och ont – och det är ju ett problem som jag måste jobba på. Inget jag kan lasta dom för.

 2. +1 på Maria som vi skriver på happymtb.

  Du gör ju uppenbarligen något fel, typ hugger på fel signaler.

  Alternativt så hugger fel tjejer på dina signaler. Då vet jag faktiskt inte vad Du ska göra.

  En tanke som har slagit mig är att Du kanske borde sluta blogga om kvinnor….

  skrivet av din vän i all välmening

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.