Återbördad

I söndags fick jag ett överraskande samtal från Björn. Han undrade vad det var för kamera jag letat efter sen i juli. Jodå minsann, det var den han höll sin hand. Hämtade den imorse på TågX på Östra station. Ojoj, nu ska jag gotta mig i flera hundra bilder från två härliga veckor i Malmköping. Visar här ett smakprov på en bild jag aldrig trode jag skulle få se. Och var låg kameran någonstans då? Jo, på min säng i mitt egna rum i personalhuset! Men Björn, vad gjorde du i mitt rum… tack iallafall, puss på dig.

4 reaktioner på ”Återbördad”

  1. Jodå Mankan. Men jag har inte haft möjligheten att åka till Malmköping för att leta efter kameran. Var helt övertygad om att jag alde den i väskan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.