Näste man till rakning

Blev blixtinkallad till kurs då en kollega inte kunde komma på grund av att flyget från Luleå var inställt igår. För några snöflingors skull. Passade mig bra, blir inte så mycket taxiresor när kursen går i stan, istället för det planerade kurstillfället i Borlänge nästa vecka. Windows Server 2008 handlar kursen om. Ser mer ut som leksaken Vista, men det finns en del förbättringar mot 2003. Det mest märkbara skillnaden är alla smidiga gajder för allting. Bara klicka sig vidare genom gajden så är man klar. Det kommer bli ganska enehanda i famtiden att jobba. “Vad hör du på jobbet då? Jag klickar på Next hela dagarna!“. Inte direkt någon utmaning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.