Längtan ut

Massor av snö, klar himmel, rätt temperatur. Perfekt för att vintercykla i skogen. Och det är precis vad många gjort den här helgen. Nu bara frossar dom i att visa sina bilder på diverse diskussionsforum, och jag avundas dom. Det är riktigt lidsamt att titta ut och se den myckna snön och inte få komma ut och cykla. Under förra vintern blev det bara en enda dag snöcykling, och bara den här helgen kunde det blivit två.

Lite taktiskt var det ändå av mig, att bli opererad i början av november. Höstsäsongen var över och jag kommer vara cykelbar när vårträningen i februari börjar. Fick först en operationstid i september, men då hade jag missat SSSM08, och det ville jag inte. Så det här är den minst sämsta tiden att vara ocykelbar. Men ändå… vad är en bal på slottet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.