Pås-tex

Fredde tyckte att det var bra att foten var i paket, han tycker jag skriver så positivt i min blogg nu. Så kan vi inte ha det, här måste kompenseras! Därför kommer här lite gnäll över plastpåsarnas beskaffenhet. Eller dess obefintliga beskaffenhet. De håller ju fan inte tätt! När jag ska duscha måste paketet skyddas av en plastpåse, så det inte blir blött.

Vid okulär besiktning verkar påsarna vara schyssta, men det hinner inte strila många droppar ur duschen förrän den obehagliga känslan av fuktigt bandage kletar sig mot foten. Det kommer inte uppifrån, för jag har tejpat ihop öppningen med silvertejp så ordentligt, att allt hår försvinner vid borttagningen. Nej, det är något microskåpiskt litet skithål i botten på platpåsen. Ska jag behöva köpa ett par nya Gore-tex strumpor i storlek 47 för att hålla mig torr? Nästa gång jag handlar på Ica, eller vilken affär som helst, vill jag ha en påsen-håller-tätt-garanti. För jag kan inte sitta här med hårtorken och torka fötterna som en annan hob varje gång jag duschat.

4 reaktioner på ”Pås-tex”

  1. Det finns speciella duschpåsar för gipsade ben på apoteket, kan du inte be ngn polare köpa det åt dig om det är svårt att gå ut?

  2. Tjena Bruse! 🙂 He he när jag hade min fot i paket så skulle jag och polaren ut och åka lite mc. På ena hade jag en söt 41:a och på den andra en 47:a såg helt ko-ko ut! 🙂

    Krya på sig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.