Årets inköp

Redan när första numret kom ut 1973 började jag köpa den och fortsatte så i många år. När jag sen började komma i tonåren var det lite penibelt att läsa den, så jag slutade. Efter många års uppehåll, började jag för cirka åtta år sen att köpa tidningen igen när Klonen var liten. Men jag köpte den till mig själv och då bara novembernumret, inga andra nummer. För med novembernumret följde det med en julkalender att hänga upp i köket. Till Klonens förtret fick han inte öppna en enda lucka, för den var min. Bara min. Nu är Klonen själv i tonåren, och tycker det är hur pinsamt som helst. Så nu slipper vi kivas vid lucköppningen av Bamses julkalender.

2 reaktioner på ”Årets inköp”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.