Problem med gummit

Hon hade svåra problem med att få på gummit, det ville inte sitta kvar. Hon hade försökt med såpat vatten, men det gled bara omkring. Som gentleman jag är, och i stort behov av sällskap, bjöd jag henne hem till mig igår. Det är mer än en månad kvar, men hon klev in i lägenheten med hjulen under armarna och vi förvandlade köket i ett nafs till cykelverkstad.

Det var inga problem att kränga på gummidäcken för mig, bara tryckte till med tummarna. Men det var värre att få dom att trilla ned i fälgen helt och hållet. Efter två timmar var det bättre än när hon kom, men inte bra. Vi var överens om att hon borde köpa slanglösa däck, för det är vad fälgarna är gjorda för. Det går att köra med vanliga däck och slang, men det är inte optimalt. Det är bara fegt att köra med gummislang på de här hjulen.

Det var en trevlig lördagskväll med lite sällskap, snack och lek med gummi. Tack för sällskapet fröken C!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.