Mer hormoner åt folket

Det var svårare än jag trodde, att hitta par enkla vanliga svarta bomullschinos i min storlek. Antingen kom butikspersonalen dragandes med någon polyesterblandning, som fick benhåren att stå rakt ut av statisk elektricitet redan efter en provning. Eller några chinos som såg mer ut som jeans med sina fickor och nitar. Och just nitar går fetbort, vet inte hur mycket möbler jag rivit sönder av nitförsedda jeans. Dagens byxor verkar vara gjorda för tvåmeters anorektiker, verkar som jag antingen får skaffa en egen skräddare, eller käka tillväxthormon.

4 reaktioner på ”Mer hormoner åt folket”

  1. “tvåmeters anorektiker”… snälla bruse, peka ut dom affärerna åt mig så jag kan köpa ett par brallor. 2 meter, nittio pannor och hittar varken tillräckligt långa kläder eller kläder som inte är för stora i “volym”…

  2. Då får jag korrigera mitt uttalande, att kläder endast finns för den ariska rasens perfekta längd på 182 cm? Vi andra med mer mänskliga mått har problem. Men om du får det överskottet jag får från mina byxor, hjälper det dig då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.