Rejäl avsugning

Fick ett ryck och började röja ut oanvända kläder från klädkammaren. Kläder jag inte använt på evigheter är det ingen idé att spara på. Som den prickiga skjortan jag fick av Annelie för 20 år sen… många minnen röjdes bort. Det blev fyra stora påsar som jag lämnade i en insamlingsbox för Läkarmissionen på baksidan av vår egen second hand. Plockade även ned alla lådor och gick igenom dom, så det har även blivit några påsar med skräp som ska slängas. När hyllorna var tomma, tänkte jag passa på att dammsuga dom, det låg skräp kvar sen stambytet förra året. Drog igång dammsugaren och klev upp på stolen för att nå de översta hyllorna. Slurp! Så försvann en slips med tillhörande slipsklämma, rakt in i damsugarpåsen. Mycket kraft i 180 watts damsugare vill jag lova.

4 reaktioner på ”Rejäl avsugning”

  1. Dammsugare kan bjuda på överraskningar ibland. Själv så fick jag för mig att dammsuga min jobblaptop en gång varpå en hel rad med tangenter försvann in i dammsugaren. Det blev till att dissekera dammsugarpåsen efter det ;)..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.