Skomakaren

Ju större företag, ju senare med att betala fakturor är dom. Vet hur det är på mitt eget verk. Jag ska själv attestera och kontera mina egna fakturor. Fan, jag vet ju inget om kontonummer, attester och sånt. Jag är datatekniker i allmänhet och skrivarexpert i synnerhet. Inte ber jag ekonomiavdelningen att lägga på ny firmware på en skrivare remote över nätet. Inte alls. Bliv vid din läst, jag sköter skrivarna, och ekonomiavdelningen fakturorna. Ok, kan vi vara överens om det?

2 reaktioner på ”Skomakaren”

  1. Gör som när man flyttar ihop med en tjej, “Visst jag fixar tvätten” tvätta första tvätten ihop med en röd yllestrumpa. Slanta nya kläder och du slipper tvätta i all evighet.

    Skriv fel kontonummer / skriv oläsligt så löser det sig.

    Eller delegera till leverantören och be dem skriva rätt konto direkt på fakturan annars köper du inte! 🙂

    /Fredde

  2. Skriva oläsligt går inte, då vi kör med elektronisk fakturahantering, så jag fyller i små fält i programmet.

    Har provat metoden att slumpmässigt skriva nåra siffror, men chefen blir så sur då. Så det går inte i längden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.