Stjärtlapp

Nej, det här handlar inte om sexuella minoriteter i norra Sverige. Det handlar om hur jag glömde min torka-bort-all-svett-i-ansiktet-av-den-hårda-spinningen-handduken. Utan den hade jag gått över styret på cykeln. Det nämligen bara rinner svett om mig, och utan handduk skulle jag inte få fäste med händerna på styret. Som tur hade de små söta tvättlappar i receptionen för det facila priset av tio kronor styck. Köpte två, en för vardera handen att ha på styret som svettuppsugare. Perfekt!

En reaktion på ”Stjärtlapp”

  1. finns det inte frottéhandskar som gamla damer använder för att mjukskrubba sina mjuka kroppar? sjukt bra ide, av med handsvett o man slipper hålla i handuken för att torka ansiktet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.