Vilse i pannkakan

I en vecka har jag väntat på ett brev från chefen i Göteborg. Trodde det försvunnit helt, men så dök det upp. Levererat personligen av en kollega från Göteborg som hade det med sig. Brevet hade tydligen rest runt halva Sverige, Göteborg-Stockholm-Borlänge-Göteborg. På kuvertet satt ett klistermärke från Posten “adressat okänd“. Tydligen hittar inte Postens brevbärare adressen Klarabergsviadukten 90.

Kanske jag ska vara ödmjuk och ursäkta dom. Stockholm är stort, och det kanske är det för mycket begärt att brevbärarna ska kunna alla adresser i en sån stor stad. Särskilt när brevbärarnas brevsortering varifrån de utgår när de delar ut posten, ligger två hus bort på samma gata, bara cirka 30 meter bort på Klarabergsviadukten 84. Det är ju att begära för mycket att brevbärarna ska veta vilken adress de själva sitter på.

3 reaktioner på ”Vilse i pannkakan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.