Absolute körperkontroll

Det där harvandet på gymmet jag håller på med, är bara surrogat för äkta vara. Igår och idag fick jag känna på den äkta varan: kroppsarbete. Två och en halvtimme igår och två timmar idag med att hjälpa till att samla ihop sly som de andra sågat ned och bära upp det till banvallen och lägga det i snygga högar. Idag var det inte så mycket av karaktären sly, utan mer riktiga träd, så det var att kånka på stockar uppför slänten till spåren. Nu när vi är hemma känns det att hederligt kroppsarbete tar bättre än surrogatet. Är helt slut och vill bara gå och lägga mig sova, men av förklariga skäl vägrar Klonen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.