Det lösa samhället

Som supportör för cirka 1500 skrivare på verket, fnissar jag lika gott varje gång jag tänker på det gamla uttrycket som myntades för över 10 år sen: “det papperslösa kontoret“. Istället har det blivit “det pappersslösande kontoret“. Ungefär 5% av ett företags omkostnader är utskrifter och 55% av nätverkstrafiken härhör från utskrifter. Vissa företag verkar gått ett steg längre. Var på printmässan i Kista i förmiddags och ville låna en penna av en utställare. Det var lättare sagt än gjort. Han började rota i sin portfölj, frågade sina medutställare, men ingen kunde uppbringa en penna. Är vi på väg mot “det pennlösa kontoret“?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.