Ta oss ur krisen

Enligt ekonomerna ska vi konsumera oss ur lågkonjunkturen. Om jag konsumerar mer så får flera arbete, som sen betalar skatt och i sin tur konsumerar mer. Hjulet rullar på och ekonomin blir bättre.

Men enligt andra verkar det som vi ska ta oss ur lågkonjunkturen på ett helt annat sätt. I DN:s förstadel är det inte mindre än fem helsidesannonser och tre mindre halvsidesannonser för sängar! Vi ska tydligen sova oss ut ur lågkonjunkturen. Undrar vad som fungerar bäst, konsumera eller sova oss ut ur krisen?

2 reaktioner på ”Ta oss ur krisen”

  1. Gå i ide, gå direkt i ide utan att passera Gå!

    Nämen är det inte som i förra vändan kring 1991 cocooning kommer tillbaka. Uppkrupna bland kuddar, i sängen, med filtar och stora keramikmuggar med het dryck i ljuset från tända doftljus. Så överlever en människa i västvärlden dåliga tider. Tillbaka till livmodern…

  2. Henrik, det verkar inte bättre. Det ska vara tända doftljus överallt i färgade glashållare. På jobbets toalett står det en och lågar hela dagarna. Och på spinningen med, som stjäl allt syre som vi så väl behöver. Usch och för allt gulligull.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.