Tvi tvi, spot och spe

Ingen nål till gamla vinylspelaren. Inga cd på marknaden. Det är hål i min musiksamling, saknar en del skivor som jag har på vinyl men som jag inte kan lyssna på. Har jagat efter cd-utgåvor men misslyckats. Men så kom Spotify! Jag såg ljuset, jag har hittat mina gamla godingar. Just nu har jag hittat Bill Nelson och hans tidiga utgåvor från 80-talet, innan han flippade ut och spelade abvivalent musik. Åh, det ryser i ryggraden av vällust, det var inte igår Bills flinka gitarrspel och österländskt influerade synthar spelade i mina öron. Se där, ännu en i raden av bloggar som hyllar om Spotifys förträffliga tjänst (får jag spons nu?).

2 reaktioner på ”Tvi tvi, spot och spe”

  1. En annan gillar ju radio. Snacka om gammaldags men jag gillar att det pratas lite mellan låtarna osv… Och om jag ska ha musik i min telefon har jag en inbyggd mp3-spelare och radio.

    Jag fattar inte hypen liksom men så är jag nog en modest musikmänniska. Jag gillar det jag gillar och det jag gillar har jag redan :o)

  2. Var också tveksam till Spotify ett bra tag, varför streama musik över ett klent bredband, när jag ändå har allt det jag vill ha som mp3 i min dator? Men nu när jag börjar hitta gamla godingar som jag inte funnit på flera år varken på utländska cd-butiker eller på Piratebay, då blir jag lite smått lyrisk. Och det är lagligt! (Se där, även jag kan vara lite PK ibland).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.