Det ska få ta sin lilla tid

Det tog sju år för Daniel och Victoria att komma till skott och förlova sig. I sju år har deras vänskap växt till kärlek och nu en förlovning med kommande bröllop och familjebildning. De har låtit saker och ting tagit sin lilla tid, gett både vänskapen och kärleken en chans att växa sig stark. Det är skillnad mot de så kallade moderna kvinnor jag träffar, som stressar sig fram genom livet. Som ser kärleken som en förbrukningsvara, där de kastar dejten som en sliten pryl om inte tycke eller förälskelse uppstår den timmen första fikat tar. Det är tydligen prinsessor jag ska satsa på, inga kvinnor “av folket”, de har inte lärt sig uppskatta vänskap och kärlek. Ska bara köpa en vit springare först och bli av med min hästallergi. Sen ska jag ut och fria till prinsessor.

En reaktion på ”Det ska få ta sin lilla tid”

  1. Folk använder kärlek på samma sätt som man zappar tv-kanaler, det finns alltid ett program som är bättre eller så skippar man reklamen.
    Snabbt, snabbt, snabbt… allt i livet går snabbt.

    Fast vad gäller förälskelser så är det bra om det säger “wow” första dejten, annars finns där inget att ta på.
    Säger hon som träffar en man som ser henne som en “vän” utan wowkänsla…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.