Vettvilling

Häromdan kom Vätternrundans egen tidning Cykla i brevlådan. Nu har jag läst ut den. Sakta sakta börjar det krypa fram, och så smått börjar jag förstå vad tusan jag gett mig in på. Cykla Vätternrundan för första gången vid 45 års ålder! Är det så klokt? På en fixed gear! Är det så smart? Jag måste vara fullständigt totalt från vettet? Tydligen.

4 reaktioner på ”Vettvilling”

  1. Ja, jag skulle ju aldrig göra det. Mina knän skulle nog dö och sen att försöka hitta en klunga där alla kör samma utväxling känns ju ganska hopplöst.

    Oj vad neggo det lät…. Klart du kommer fixa det utan problem.

  2. Den här har jag spanat på, mest för att den är så gôrsnugg i mattsvart. Men den har inga fästen för bromsar – msåte borras upp – inga fästen för flaskställ – får köra med buntband. Men den är snugg!! http://www.dolan-bikes.co.uk/precursa.html

    Johan: ja lite neggo, men du utgick från dig och din kropp, och det ska man alltid göra. Så det är ok.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.