Lägg ned verksamheten

Vilket årtusende lever Vatikanstaten i? Påven har uttalat sig att kondomer är inte lösningen för att hejda spridningen av AIDS i Afrika, utan han anser att kondomer bara förvärrar situationen! Nu vet vi inte vad de 25 miljoner som redan dött av AIDS i Afrika tycker om det uttalandet, men det hjälper definitivt inte de som lever idag och riskerar att få AIDS. Det späder bara på fördomarna och missuppfattningarna som tyvärr florerar, exempelvis finns det en stam där många tror att våldtar man ett barn, blir man fria från AIDS. Var tog den kristna kärleken vägen, i Vatikanen verkar den iallafall inte finnas.

2 reaktioner på ”Lägg ned verksamheten”

  1. Själv gillade jag att styvpappan som våldtog styvdottern och gjorde henne gravid förläts av kyrkan men flickan, mamman och läkarna som utförde aborten bannlystes, även fast bannlysningen togs bort efter ett tag.

  2. Säger ju inte lite om kyrkans syn på kvinnor. Usch! Skönt att staten och kyrkan separerade för många år sen. Själv gick jag ur för 25 år sen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.