Vad jag gör på gymmet

Nu ska jag avslöja en sak. Jag går inte på gymmet och tränar för att bli starkare, eller för att bli snyggare, eller uthålligare eller ens större. Jag går till gymmet för att duscha! Japp, så är det. När jag ändå är där, passar jag på att lyfta lite skrot mest för syns skull. Så det känns att de där 500 kronorna per månad gör nån nytta.

Men vad i all fridens dar gör han på det viset, undrar ni. Jo så här är det. Det är alltid någon av mina sju cyklar som står i badkaret nytvättad efter den senaste cykelturen. Och de behöver stå där någon dag för att rinna av sig och torka. Så jag kan helt enkelt inte duscha hemma för att badkaret är ockuperat. Kanske lite onödigt dyrt kan tänkas, 500 kronor per månad för att duscha, men vad gör man när cyklarna dräller omkring överallt i lägenhetens alla rum?

En reaktion på ”Vad jag gör på gymmet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.