Opålitliga tedrickare

Egentligen dricker jag inte te, jag är en kaffemänniska. Undantagen är när jag är på väg eller är sjuk. Då blandar jag ner i teet färskriven ingefära, färskpressad vitlök, honung och en skvätt 80%-ig Strohrom. Därmed är det heller inte mitt ansvar att det finns te här hemma, det är den där tedrickande Klonens ansvarsområde. Men nu har han misskött sig å det grövsta. Det är svårt att göra te med mina specialingredienser när det inte finns te hemma! Vet inte om det går lika bra med varmt vatten istället. Om inte annat får jag köpa placebo på Ica, det brukar ju vara bra mot det mesta enligt vetenskapen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.