Begagnade gummin

De ligger och dräller överallt, alla begagnade gummin. Vet inte vad jag ska göra med dom, sälja dom, tvätta dom och använda dom eller slänga dom? De ligger inte bara i sovrummet, de hänger även lite varstans i vardagsrummet, men värst är det i källarförrådet där det ligger en oförsvarlig hög på golvet.

Det hela uppdagades när en spekulant kom för att kolla på den vita Peugeot som jag köpte på ren impuls i våras och som stod i förrådet. Märkte redan när jag var och tittade på cykeln, att den troligen var för stor. Men den var så otroligt fin i lacken, inte en skråma. Det var sådan lyster om den. Det blev ett impulsköp. Men nu är den såld till en ny lycklig ägare som ska fixera den. Och det var när vi var där nere i förrådet som jag insåg, att det inte bara är för mycket cyklar. Det är för mycket däck också. Verkar som jag bedriver någon slags testverksamhet, för i förrådet fanns det minst 10 par ratade däck, som jag inte är nöjd med. Däck som blivit ersätta av andra bättre däck, som greppar bättre, som rullar bättre eller av någon annan orsak som jag inte minns. Förutom dom som finns i lägenheten.

Vårens projekt får helt enkelt bli att minska den där högen av gummin, för gummi är bra, det är tryggt och säkert. Men inte när de dräller omkring överallt. Skärpning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.