Varför våren dröjer

Vi cyklister försöker förtvivlat frammana våren genom att skrämma iväg Kung Bore med våra cyklar ute på vägarna. Idag mötte jag en del som cyklade och trevligt hälsade när jag cyklade runt via Ekerö. Och där var därute på Ekerö som jag fann anledningen till varför Fröken Tö är så blyg och försiktigt och inte vågar sig fram. Ekebyhovsbacken är fortfarande öppen och är full av både snö och slalomåkande människor! Klart att det inte blir vår då! Sluta genast upp med de där dumheterna, det blir aldrig vår så länge ni håller på och åker skidor.

4 reaktioner på ”Varför våren dröjer”

  1. den där vetenskapliga iaktagelsen kan ha förödande effekter på mitt beteende häruppe… det är 5 slalombackar i området som fortfarande är aktiva. nånting måste göras…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.