Arbeta på lagret

I den urbana varianten av cykelpolo spelar vi i tremanna lag, men idag var vi så många att vi spelade med fem i varje lag plus avbytare. Förslaget att spela på två planer istället med fyra lag röstades ned, alla ville köra på stor plan och bara två lag.

Magnus hade med sig vagn med gasolkök så vi fick varm korv med bröd. Korven kokades direkt i sin lag i sina burkar. Till detta drack vi folköl, lager förstås.

Surlynavet bak på Crescenten glappade så det var dags för lite spännande lagerspänning. Fick hålla på ett tag innan jag fick den ultimata kompromissen mellan att inte glappa och vara för hårt spänt. Eller ja, ultimata och ultimata. Mer en dålig kompromiss tycker jag. Det blev lite glapp kvar för hårdare kunde jag inte justera, då skulle inte hjulet kunna rulla.

Allt denna dag skedde helt lagenligt, inga barn eller djur kom till skada, och inga lagar bröts det mot.

Och nu lite filmtajm, Petter filmade lite:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.