Blindstyre

Nya glas till mina terminalglasögonen behövdes, men nåt blev fel, det blev helknasigt att arbeta med dom. Och i väntan på att optikern ska göra rätt andra gången, släpar jag på mina vanliga glasögon till och från jobbet för att kunna se ordentligt när jag jobbar. Cykelglasögonen jag har på mig de dagarna som jag ska cykla distanspass efter jobbet funkar inte bra att arbeta med. Som idag, då jag tänkte cykla utåt Ekerö efter jobbet. Därför åker de vanliga glasögonen med i fickan.

Men inte låg glasögonfodralet med glasögonen i kvar i jackfickan när jag kom till jobbet! De hade trillat ut på vägen någonstans. Först var jag tvungen att få i mig gröt, sen var det bara att ge sig ut och leta samma väg jag kom. Glasögonen kunde ju ligga precis var som helst, till och med hemma på gården, så jag var beredd på att cykla hela vägen hem och sen tillbaka igen. Men jag kom bara till Gamla stan där de låg på cykelbanan mot en vägg. De kunde lika gärna studsat en meter åt sidan och ned i vattnet. Tror jag ska köpa mig en bunt trisslotter idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.