Bästväst

Tanken med (gul) reflexväst är väl för att man ska synas i trafiken? Men om alla cyklister har (gula) reflexvästar kommer de inte synas. Det enda som syns i trafiken är en gul massa. Som i uttrycket “skogen syns inte för alla träden“… Den som då kommer att synas bäst är den som avviker och sticker ut, exempelvis med en svart väst. Därför köpte jag en svart väst igår och idag har jag cyklat med den. Den är vindtät frampå med nät på ryggen för god ventilation. Dessutom ser jag bra ut också. Inte en enda bil tutade på mig, ingen försökte köra ihjäl mig – alla verkade se mig klart och tydligt i min svarta väst. Därmed är det bevisat, svart syns bäst i trafiken! För ni minns väl hur det gick när jag hade en gul tröja?

4 reaktioner på ”Bästväst”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.