45 år senare

För första gången på säkert 10 år, tänkte jag inte vara med som funktionär på Spårvagnens dag. Tänkte cykla hela helgen och formtoppa med en 20-milarunda. Nu blev det inte så. Istället för att sitta hemma och vara sjuk och ha långtråkigt, kunde jag lika gärna vara vid vagnhallen ute på Djurgården och vara aktiv. Mellan hostattackarna och snytningarna annonserade jag programpunkter, visade gästerna tillrätta och snackade spårvagn med folk och fä. Efter nypremiären av trådbussen som stått garagerad i 45 år och som idag rullade just för egen maskin, satte jag mig i skuggan och kopplade av. Och somnade. Det är jobbigt att vara dretsjuk och vara konferencier i nästan trettio graders värme, men kul var det att vara konferencier. Iår också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.