Trångsynt

Funderar på att för mig testa en ny grej. Istället för att ha egna åsikter ska jag börja gnälla på andras åsikter. Ska inte bemöta de andras åsikter med sakliga argument, utan istället försöka förlöjliga den andra med diverse maktspråk. Det verkar kul, eftersom det är så många som gör så.

Vid närmare eftertanke, hur bra är det för självkänslan att inte våga ha en egen åsikt? Hur bra är det att vara trångsynt och reta upp sig på andra istället för att vara vidsynt och inse att alla inte tycker likadant? Jag skulle iallafall må dåligt av ett sådant beteende, andra verkar sakna den självkänslan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.