Miljöbov

Nu när Klonen fyllt sexton åker han inte gratis på tåget längre. Resan till Karlstad skulle bli för dyr för min plånka så gamla Säfflebuss fick bli ett godtagbart ekonomiskt alternativt. Tyvärr till bekostnad för miljön, men vad ska jag göra när tåget kostar mer än dubbelt så mycket som bussresan? Och så hemskt var det inte att åka buss, tog bara en timme längre. Men måste Säfflebuss byta till ett så töntigt engelskt namn? GoByBus – hur töntigt låter inte det? Säg det lite slarvigt och fort så låter det som Gobibuss, bussbolaget som kör i Gobiöknen.

6 reaktioner på ”Miljöbov”

  1. Ja just det, nu ringer klockan. DET välkända bussbolaget ja.
    Kanske liiiite dryg kommentar, men var det inte en ganska introvert betraktelse?

  2. Tss… då bjuder du bara på gin och tonic och sen går mitt vett ut och jag måste ha sex och jag vill verkligen inte utnyttja dig på det sättet ;-9

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.