Heja Sverige

För en vecka sedan tog jag fram Surlyn för att gå igenom den inför dagens evenemang. Den var fortfarande lerig sedan singlespeed mästerskapen i september. Redan där borde jag reagrat och tänkt till. Men det kom först idag halvvägs på det första av tre varv på den fem kilometer långa banan, som jag påminde mig själv, att jag bör cykla singlespeed lite oftare än en eller två gånger per år. Lite framförhållning hade jag dock, hade med mig ett kalasbra liniment, Linnex. Fyra drag på korsryggens muskler, så kunde jag ge mig ut på de andra två varven. Men det var lite svårt att hålla redan på vem som ledde och vem som var sist och vem som till slut blev svensk mästare, mästarinna respektive juniormästare. Det är då vi ska komma ihåg att det inte är en tävling, det är ett event!

2 reaktioner på ”Heja Sverige”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.