Nakenschock!

Den nakna sanningen är att jag helt glömt bort hur det känns. Det känns som en smutsig dammpippa med vassa hullingar rakt upp i näsan och ögonen. Har de senaste tio åren klarat mig helt ifrån allergiska besvär, tack vare hyposensbehandlingen, men nu börjar verkan ta slut. Det började redan i söndags med klåda i ögonen och nysningar. och det fortsatte idag, men först när jag kom till jobbet. Vilket sänkte min livsfart rejält. Gör allt i halvfart, pratar i halvfart och cyklar i halvfart. Usch, jag beter ju mig som alla andra vanliga sega långsamma människor. Hoppas det går över så jag blir mitt kvicka jag igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.