Ta ned skylten

Svåra beslutsångest, skulle den långa ofasade delen på stolpen vara uppåt eller nedåt? Vi satte upp den med en långa delen nedåt, men efter gårdagens gin & tonic beslöt vi oss för att den långa delen skulle vara uppåt, för att hållplatsskylten och en eventuell belysning skulle få plats. Så vi tog ned skylten i Hosjö igen och tog med en tillbaka till köpingen för pluggning och ommålning. På Östersjöns hållplats däremot vände vi den rätt, eller det vi nu tror är rätt, och skruvade fast skylten. Efter att vi fått ta ned den ett par gånger för justering av fästena.

Det görs mycket här varenda helg, men sällan som det syns vad som gjorts. Men förutom uppsättningarna av nämnda hållplatsskyltar, har vi idag satt upp en informationstavla i Hosjö. Det var den vi fick flytta ena fundamentet 44 centimeter för igår. Den invigde vi med att sätta upp tre likadana affischer för den kommande jazzkonserten den förste juli. Samt att vi var första ordinarie trafiktåg att köra på det nya förbigångsspåret i Hosjö. Två turer på rad, tyvärr helt utan passagerare. Och jag var först! Jag hängde ut framåt över plattformen så Katarina kom två decimeter efter mig. Det kändes stort det där och få vara först.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.