Tack för den du

Nit och redlighet i rikets tjänst var något som jag trodde premierades. Så lättlurad jag är! Tyckte nog att jag och chefen var kvicka att skicka in kvittot till löneservice. Tyvärr ska det sedan handläggas av en herrans massa andra människor som inte verkar ha bättre för sig än att söla. Så någon utbetalning fick jag inte lagomt inför semester. Det skulle ju bli sååå bra när löneservice flyttade över till Vägverket, ondskans hemvist i Sverige. Det är väl här ordspråket “som man ropar får man svar” passar in. Nu är jag trött på att lägga ned tid och själ, gör härmed som alla andra: minsta möjliga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.