Vem behöver bil

Klonen tyckte det var coolt att skidda med fixie. På snö. När det sen blev vår och torrt tyckte han inte det var roligt på torr asfalt. Det är liksom högre friktion då. Men när han förra påsken skiddade runt i Årsta på Smiras gamla Crescent, så syntes det att han ville ha en fixie. Så det var bara att köpa den och ta hem den. Och vad gör man när man jämt cyklar? Tar den på ryggen förstås! Scand och jag utnyttjade alla remmar som fanns på Bagabooväskan. Det gick fint att cykla hem bred som lagårdsväg, fick ta det försiktigt i trånga passager. Vad ska jag med bil till, när det går att cykla hem grejerna?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.