Fattigsverige

Flaggstång efter flaggstång ser jag när jag är ute och cyklar. Vid varenda stuga finns en vit och ståtlig flaggstång med en gyllene knopp uppå, men utan undantag är de helt utan flagga. Varför är svenskar så rädda för att hissa den svenska flaggan andra dagar än de fåtal flaggdagar vi har? Vad är det för fel på att vara stolt över att vara svensk och bo i ett land som exempelvis inte varit i krig på över 200 år?

Var flaggstången med sin skinande knopp så dyr, att de sedasn inte hade råd att köpa en flagga till den?

Eller är det rädslan för att vara icke politiskt korrekt, rädslan att bli kallad rasist bara för att de hissar vår egen flagga? Se er runt om i världen, där flaggar man stolt sitt eget lands flagga varenda dag, från morgon till kväll. Utan rädsla för att vara icke politiskt korrekt eller bli kallad rasist. Men i Sverige är allt som är svenskt rasistiskt, att tala svenska är rasistiskt, att flagga svenskt är rasistiskt, att vara svensk är bara det att vara rasist. Det är inte icke svenskar som påstår det, utan det är de politiskt korrekt fega människorna som som påstår det. De som inte vågar ha en egen åsikt, som inte vågar stå upp för sin åsikt, utan följer med strömmen för vad som är dagsaktuellt politiskt korrekt. Värsta kappvändarna som byter fot alltefter dagshumör.

Sluta vara så fega svenskar, flagga svensk flaggan varenda dag på era fina flaggstänger ute i Sverige! Var stolta över ert land, var stolta över er själva. Det vore nämligen hjälpsamt när jag är ute och cyklar. Då vet jag hur vinden blåser, så jag vet om jag ska skylla på motvind eller om jag helt enkelt bara har trötta ben. Tack på förhand.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.