Obetald annonsplats

Någon diskmaskin har jag aldrig ägt och kommer aldrig att skaffa förrän vi blir en stor familj. Men eftersom jag är nöjd med min enda Klon, lär det inte hända. Är så nöjd med att handdiska, vilket är en av få hushållssysslor som jag faktiskt trivs med. Det är så resultatinriktat! Före diskningen syns en stor skitig hög till vänster både i diskbaljan och utanför på diskbänken. Efter diskningen är det en skinande ren hög i diskstället till höger, samt en tom diskbalja och en blänkande ren diskbänk. Kan det bli ett tydligare före-efter fenomen än så? Tycker inte jag.

Dock sneglar jag lite avundsjukt på andra med diskmaskiner. Deras porslin skiner och deras glas är nästan osynliga, så rent är det. Spelar ingen roll hur jag gnider och gnor, mina handdiskade glas blir aldrig så skinande blanka som andras maskindiskade. Funderar på att packa ned allt mitt porslin i en väska och ta med till jobbet och tjuvköra i diskmaskinen där för ett rent och skinande resultat även på mitt porslin.

2 reaktioner på ”Obetald annonsplats”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.