Nöff nöff

Hysterin runt svininfluensen har tagit sig nya former. Nu har det köpts in handsprit till alla våra toaletter här på jobbet. Låter nog bra, med det räcker att vi alla tvättar händerna med vanlig tvål ordentligt när vi kommer utifrån, innan vi grejar med matlådorna, pillar på den gemensamma frukten eller varit på toaletten. Då behövs ingen handsprit! De som är mest rädda att bli sjuka kan väl börja med sig själva, det är dom som aldrig tvättar händerna när de kommer utifrån. Snusktanter!

3 reaktioner på ”Nöff nöff”

  1. Det har blivit en hysteri kring det hela.

    Jag fick en fråga av en kompis om jag inte var rädd? Nej, det är jag faktiskt inte.

    Det är mera otäckt att folk inte tvättar händerna efter toalettbesök och sen anser sig vara renliga? Brr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.