Manlighet

Bara riktiga män vågar bära rosa. Nu menar jag inte dom som bär rosa skjorta under sin kostym, utan Riktiga Män. Riktiga Män som vågar bejaka sin kvinnliga sida. I Italien får bara Riktiga Män bära rosa cykeltröja. Det är grymt manligt att cykla runt Italien snabbast. I Frankrike får samma Riktiga Män bära gul tröja. Inte lika Manligt som en rosa tröja. Men förty väldigt Manligt att cykla snabbast runt hela Frankrike. Det gör inte vilken kärring som helst, oavsett kön.

Så manlig är tyvärr inte jag, att jag cyklar snabbast runt Frankrike och får bära en gul tröja eller är snabbast runt Italien och får bära en rosa tröja. Min manlighet sträcker sig till att bejaka min kvinnliga sida genom att dricka rosévin. Särskilt om den är riktigt kall. Som nu. Tjillevippen vad manlig jag är som dricker rosévin en lördagskväll.

2 reaktioner på ”Manlighet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.