Livets mysterier, del fyra

Det måste vara ett av livets mysterier. Hur klarar tanterna med cykelkorgar av att hålla balansen när de cyklar så långsamt att en pensionär med rullator går fortare? Helt spikrakt är det i och för sig inte; ”än slank hon hit och än slank hon dit, och än slank hon ut mot rödljus”.

Jag börjar lura på om det är ett inbyggt gyro i cykelkorgen som håller balansen åt dom. Jo så måste det vara, en tant måste ha en cykelkorg. Förr hade de hatt, nu har de cykelkorg. Det är den nya tantaccessoaren liksom. Kännetecknet för en tant; cykelkorg. Först en cykelkorg för att hålla balansen, sen en rullator när de blir äldre.

Vi har det bra vi män, vi behöver ingen cykelkorg när vi cyklar för att hålla balansen, vi cyklar lite fortare helt enkelt. När vi blir äldre klarar vi oss bra med bara en käpp. Vi gör det enkelt, vi krånglar inte till det med massa saker. Less is more!

8 reaktioner på ”Livets mysterier, del fyra”

 1. Fy din elaking 😉
  Jag har cykelkorg å är då ingen tant! Var skulle jag lägga mina varor när jag handlat om inte där? Hänga den på styret? Kaeen åker rakt in i framjulet och jag står på nästan över cykeln.
  Nä, tacka vet jag min cykelkorg!

 2. Förnekelse är den första bekräftelsen på ett missbruk. ;~)

  Det blir väldigt vinglit och instabilt med massa tyngd på styret. Därför ni ”tanter” vinglar så. Prova med ryggsäck, budväska eller som en del tanter gör, hänger cykelkrogen på pakethållaren. Det är smart, då blir det inte så vingligt.

 3. Nu var du, om möjligt, ännu elakare, missbrukare?! 😉

  ”Hänga den på sidan” Slagsida som följd! Står jag inte på huvudet så faller jag åt sidan. Hade jag inte vetat bättre skulle jag tro att du önskar livet av mig. 🙂

  Så ”tant” Mona fortsätter med sin cykelkorg! *knycker på nacken* Attans, där satt den nackspärren.

 4. Den tog den va, missbrukare? Du retar dig på det ordet… hehe

  Du vet inte vad jag har i min väska på runken, klirr klirr. Eller dunkar låter väl blobb blobb?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.