Storleken har betydelse

Längden har betydelse. Mycket stor betydelse. Skulle linda om styret på räcern, och hur jag än kämpade och slet och lindade om minst fem gånger, tog lindan slut en decimeter för tidigt. Alla lindor jag tidigare använt har varit för långa så jag fått klippa av en bit. Men inte denna inte! Jämförde den gamla lindan som jag precis lindat av, med den nya, och den nya var två decimeter kortare än den gamla. Hur tänkte det italienska företag fi’zi:k nu? Italienare är direkt inte kända för sin längd, men det här är ju löjligt!

För några år sen hade jag deras populära sadel Arione, som alla höjde till skyarna. Den var den mest obekväma sadel jag någonsin ägt. Rena pinoredskapet. Nu slipper dom mig som kund, jag vill inte ha deras skitprodukter. De borde byta namn till fi’ttski:t.

2 reaktioner på ”Storleken har betydelse”

  1. Det är sant, men lindan är två decimeter kortare än den gamla, så det spelar nog ingen roll hur jag lindar.

    Men jag lindar som jag lärt mig, som det var lindat innan, och som det lindas i denna video: ditt rör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.