Brottets bana

Bakhjulet på räcern var lite skevt, drog fram mitt fina riktställ igår – jajemensan, sån har jag, även om jag inte är expert på att rikta hjul, så har jag lyckats få hjul raka – men upptäckte att ekernipplarna på Shimanohjulet inte hade standarddimensionen som DT:s ekrar, 3,2 mm. Sålunda var jag förbi Cykelcity efter jobbet och köpte ekernycklar för de flesta dimensionerna som förekommer. Snart har jag väl alla cykelverktyg som kan behövas? Först nu, kvart i sex, upptäcker jag att en eker är av! Varför upptäckte jag inte det igår, då hade hjulet redan varit inlämnat vid det här laget. Nu hinner jag inte åka in och lämna in det för ekerbyte, får ta det imorgon bitti. Blir ingen backträning imorgon, men hoppas det hinner bli fixat till torsdag, då jag har en cykeldejt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.