Telepatisk kontakt

I samma ögonblick jag lämnade hjulet med den brustna ekern över disken på ECI, så gick min huvudvärk över! Äntligen blev jag av med den grymt tunga huvudvärken som jag fick igår vid lunch. Sov nog tio timmar inatt, men vaknade ändå imorse med blyskalle. Tydligen reagerar mitt huvud på trasiga cykeldelar med huvudvärk, en brusten eker blir en brusten blodåder i huvudet. Min kropp och min knopp står i telepatisk förbindelse med mina cyklar. Japp, så är det.

4 reaktioner på ”Telepatisk kontakt”

  1. Knäckte du en eker med din tankekraft istället för en sked?
    Visst, jag tänker ofta och mycket på cykling, men du måste lära dig att behärska kraften Bruse Geller… 😉

  2. Eller så är det råstyrkan i mina ben som i Ullerudsbacken drog av en eker? Som när jag drar av kedjor eller drar en kassett sned? Akta dig för att hamna mellan mina lår!

  3. Hannes, jo, jag hittade delar som vi fick plocka ihop, hos den där cykelbutiken vid Ö&B i Solna. Sen har Philwood vevlager i allsköns modeller, men priset är därefter. Kolla med Norvelo/Dr Spoke på Vanadisplan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.